Het verhaal achter de salon.

Na het afronden van de pedicure opleiding ben ik in februari 2016 met Kelly'Z pedicure salon gestart in een kleine ruimte naast de fietsenverhuur van mijn ouders in Sint Maartenszee. Ik merkte al snel dat een eigen bedrijf runnen echt iets is wat mij super blij maakt! In de jaren daarna is mijn interesse in de schoonheidsbranche alsmaar groter geworden hierdoor ben ik diverse opleidingen en cursussen gaan volgen en ben ik ook gediplomeerd schoonheidsspecialiste met de specialisatie voor de acne huid. Met al die uitbreidingen had ik al snel meer ruimte nodig, in september 2021 hebben we een leegstaande schuur omgetoverd tot een prachtige sfeervolle pedicure en beautysalon!

over de Salon

Wat ik het leukste vind aan mijn werk

Iedere huid is uniek en daarom is geen behandeling hetzelfde. Bij mij staan ontspanning, huidverbetering en persoonlijk aandacht op 1. Het geeft mij voldoening wanneer jij met een lach op je gezicht de salon verlaat. Kom gezellig langs en laat jezelf eens heerlijk in de watten leggen!

Waar ik voor sta

In mijn salon staat gastvrijheid en persoonlijke aandacht op nummer 1.

Zorg en kwaliteit

Bij mij staat de zorg en kwaliteit van de behandeling hoog bovenaan. Ik zorg ervoor dat elke klant de aandacht en tijd krijgt die hij/zij verdient, om zo een uitstekende service te kunnen bieden.

Natuurlijke producten

In mijn salon werk ik uitsluitend met hoogwaardige producten om zo de beste kwaliteit te bieden aan mijn klanten. Ik werk met 100% natuurzuivere, biologische en dierproefvrije producten van het Nederlandse merk Botanical beauty.
Ook verkoop ik producten in de salon van o.a. Kynd mynded en Loveli.

Ontwikkelen

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en daarom volg ik regelmatig bijscholingen en cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in mijn vakgebied.

Passie en liefde

Mijn passie en liefde voor het vak is wat mij elke dag weer motiveert om het beste te geven voor mijn klanten.

ONTDEK DE PEDICURE & 
GEZICHTSBEHANDELINGEN

Ontdek de diverse behandelingen die ik aanbied waaronder pedicure, spa-pedicure en gezichtsbehandelingen en geef jezelf de aandacht en zorg die je verdient.

Pedicure

Pedicure

Ontdek onze pedicurebehandelingen, van basis tot spa-pedicure met voetbad en massage. Ik pak eelt, likdoorns en meer aan, en bied extra's zoals nagellakken. Persoonlijke aandacht en kwaliteitsproducten staan voorop.

Bekijk de pedicure behandelingen
BEAUTYsalon

Gezichts-behandelingen

Ontdek mijn verzorgende gezichtsbehandelingen, variërend van basis tot luxe behandelingen. Ik gebruik exclusief natuurzuivere, biologische en dierproefvrije producten, afgestemd op jouw unieke huidbehoeften.

Bekijk de gezichtsbehandelingen