top of page

Wimpers & Wenkbrauwen

€45,-

Geef je natuurlijke wimpers een boost!

De Lash Volume Lift, ook wel LVL genoemd, is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zónder gebruik te maken van wimperextensions of mascara. Het is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift.

De Lash Volume Lift  is bestendig tegen zon, zee, water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte, zowel korte als lange wimpers maar geeft het mooiste resultaat op middel-lange tot lange wimpers. Met de LVL techniek worden de wimpers optisch verlengd en worden ze gelift waardoor je een frisse en open blik krijgt. De wimpers worden vanaf de wortel gelift en deze vorm wordt gemiddeld 6 weken behouden. 

Deze techniek is dus niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers. 

Nazorg:

  • Vermijd stromend water direct op de wimpers gedurende de eerste 24 uur.

  • De eerste 24 uur na de behandeling niet in de ogen wrijven.

  • De eerste 24 uur geen mascara gebruiken.

€52,-

Het totaal plaatje voor een stralende blik!
Deze bevat de lash volume lift behandeling zoals hier boven beschreven. Plus het epileren en verven van de wenkbrauwen. Samen bespreken we jou wensen qua kleur en vorm.

€17,50

Wil je even geen omkijken hebben aan je wenkbrauwen? Dan is deze behandeling iets voor jou! Samen bespreken we jou wensen qua kleur en vorm en kijken we wat het beste bij jou past. Na de behandeling zitten jou wenkbrauwen perfect in model.

bottom of page