top of page

Welkom

DSC_0034 (2)LEUK.JPG

De ervaring begint wanneer je hieronder aan de pagina je eerste afspraak inplant. Ik zal je doorverwijzen naar mijn online boeking software van mijn salon. 

Daar kies je de behandeling en datum naar keuze en je eerste afspraak is ingepland!

De dag van de afspraak! 

Je komt aan bij mijn salon gelegen aan de duinrand van Sint Maartenszee. Kom je met de auto?  Er zijn voldoende gratis parkeerplekken op het parkeerterrein van camping Zeester (aan de duin kant), de slagboom zal open staan zodat je gewoon kunt doorrijden.

Zodra je naar binnen gaat zal ik je welkom heten en mag je lekker plaats nemen op de comfortabele behandelstoel.

De behandeling starten we met een korte intake, zo kunnen we jou wensen bespreken en hier een gericht behandelplan voor maken. 

Tijdens de behandeling zal mijn telefoon uit staan en tussen de volgende afspraak plan ik altijd extra tijd in zodat jij niet gestoord word en zo optimaal kunt ontspannen! 

Er word gewerkt met 100% natuurzuivere en biologische producten van het Nederlandse merk Botanical Beauty.

Ook geef ik je graag een vrijblijvend (product) advies voor thuis, voor het beste resultaat.

Na de behandeling is het mogelijk om direct een vervolg afspraak te plannen, voor de meeste behandelingen adviseer ik om de 6-8 weken een vervolg afspraak te plannen.

Betalen is mogelijk per pin of contant. 

Mochten er nog vragen zijn of twijfel je welke behandeling het beste bij jou past? Neem gerust even contact met me op via het contact formulier of via bellen/whatsapp.

bottom of page